Analize Medicale

Misiunea Laboratorului este de a oferi analize de laborator precise, corecte, preocupandu-ne permanent de imbunatatirea continua a tehnicilor utilizate, care sa adauge valoare actului medical, pentru toţi pacienţii internaţi în spital precum şi pentru cei care se adresează în sistem ambulatoriu.

Atitudinea politicoasa , incurajatoare din partea intregului personal cu care veniti in contact , sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor , speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre.
Laboratorul efectueaza in regim ambulator cat si la cerere (contra cost) o gama larga de analize medicale la standarde inalte de calitate, cu ajutorul unui colectiv de specialisti (medici primari si specialisti de laborator, bilogi, chimisti ,asistenti) cu experienta si profesionalism, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante.

Laboratorul de analize medicale participa la programe de Control Extern de Calitate : RoEQALM – Romania ; LAB QUALITY – Finlanda ; BIO – GROUP Medical SYSTEM – Italia.
Str.Gheorghe Adam, nr.13
Telefon: +40 (256) - 20 76 70, int. 177/155

Program de lucru:
Luni- vineri, orele 8-15
In zilele de simbata, duminica si sarbatori legale se organizeaza conform Regulamentului intern al Spitalului.
Dr. Nita Camelia Teodora
Dr. Bota Karina
Dr. Dogaru Delia
Dr. Plavitu Oana
Biol. Stoenescu Dorel
Biol. Bica Valerica
Biol. Miclau Andreea Maria
Chim. Gherman Minerva
Chim. Malac Constantin
Chim. Dragan Codrut
  • Hematologie
  • Biochimie
  • Bacteriologie nespecifica
  • Bacteriologie BK
  • Imunologie
  • Serologie
Hematologie
Biochimie
BACTERIOLOGIE NESPECIFICA
BACTERIOLOGIE BK
IMUNOLOGIE
SEROLOGIE